Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF02

Aantal producten per pagina:

Stoere geboortekaartjes

Kies uit een groot assortiment stoere geboortekaartjes

Ben jij in verwachting en op zoek naar stoere geboortekaartjes voor de komst van je kindje? Op deze pagina vind je een groot assortiment aan stoere kaartjes voor jouw zoontje of dochtertje. Kijk snel verder en ontdek welke geboortekaartjesjou aanspreken!

 

Een stoere aankondiging

In verwachting zijn is een spannende tijd. Je bent je aan het voorbereiden op het moeder- of vaderschap en hier komen veel dingen bij kijken. Wordt het een jongetje of een meisje? Kies je voor blauw of groen behang op de kinderkamer en hoeveel rompertjes moet je aanschaffen? Er zijn veel mogelijkheden; zo ook voor het kiezen van geboortekaartjes. Wil jij de komst van je kindje stoer aankondigen? Hier vind je de leukste geboortekaartjes!

 

Unieke, stoere geboortekaartjes

Kies jij voor een van onze stoere geboortekaartjes? Wij van Tsjip Geboortekaartjes bieden je een groot assortiment aan unieke, superstoere kaartjes. Onze stoere kaartjes zijn ‘on trend’: elke week komen er nieuwe kaartjes bij die ontworpen zijn in actuele thema’s. Zo weet je zeker dat je een uniek kaartje naar je familie, vrienden of collega’s stuurt. Heb jij al een hip geboortekaartje gevonden?

 

Kies jij voor raceauto’s of indianen?

Hoe zorgen wij ervoor dat jouw geboortekaartje er stoer uitziet? Om de stoere look te creëren, worden vaak vergrijsde kleuren gebruikt. Vanwege het geschuurde effect, ogen de kaartjes ook superstoer. Daarnaast sieren stempels, sloophout, sterren, labels en strepen de opdruk van de kaartjes. Wil jij ook stoere afbeeldingen? Kies dan een kaartje waar een raceauto of een stoere boot op staat! Of wil je een kaartje waarop indiaantjes bij een tipi zijn afgebeeld? En we hebben ook kaartjes met een silhouet van een cowboy met een stokpaardje en kaartjes waarbij sneakertjes zijn afgebeeld. Heb jij al een keuze kunnen maken uit onze stoere geboortekaartjes?

 

Hoe stoer wordt jouw kaartje?

Jij kunt je geboortekaartje zo stoer maken als je zelf wilt. Zo kan je je kaartje op veel manieren aanpassen waar je dat wenst. De kaartjes editor leent zich er perfect voor om je eigen draai aan je kaartje te geven. Je kunt een stoere afbeelding of icon kiezen uit de beeldbank. Daarnaast kan je ook zelf het font bepalen en de kleuren veranderen. Zo heb je de vrijheid om je eigen ideeën te verwerken in je stoere geboortekaartje!

 

Hulp nodig bij je eigen ontwerp?

Heb jij veel ideeën in je hoofd over het ontwerp van het perfecte geboortekaartje, maar vind je het lastig om deze ideeën op papier te zetten? Ga in gesprek met onze ontwerpster, Lolita Blancke. Samen worden de wensen en verwachtingen bekeken; vaak zijn de aanpassingen gratis! Bij aanpassingen waar veel tekenwerk bij komt kijken wordt er een offerte op maat gemaakt. Zo realiseren wij voor iedereen stoere geboortekaartjes, volledig naar smaak!

 

Bestel vandaag nog!

Heb jij het ideale kaartje gevonden? Bestel dan vandaag nog  twee gratis proefkaartjes! Dit doe je door de kortingscode PRF02 in te vullen bij bestelling. Zo weet je zeker dat je kaartjes er volledig naar wens uitzien!

 

Welke stoere geboortekaartjes kies jij?

De superstoere geboortekaartjes van Tsjip Geboortekaartjes zijn een onwijs leuke manier om de komst van je kindje aan te kondigen! Kies snel een kaartje naar wens uit of realiseer je eigen ontwerp!

 

Lees meer
Stoere geboortekaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code