Babywishlist - September

12 September 2018 / Lolita

Babywishlist september

Babywishlist - September

 

Wat hebben we genoten van de fantastische zomer waar geen einde aan leek te komen! Maar nu komt hij er toch echt aan; de herfst! Officieel begint de herfst op het noordelijk halfrond op 23 september, als de dag en de nacht ongeveer even lang zijn. Maar je kunt het nu al merken aan de temperatuur en natuurlijk ook aan de kleuren en het licht dat verandert. Soms kun je de herfst al ruiken, heerlijk!

In het modebeeld maken de zoete pastels en felle kleurtjes weer plaats voor wat meer gedempte kleuren zoals grijs, okergeel, oranje, mosgroen en bruin. Kleuren die ook prachtig combineren met een "Touch of gold" wat nu de laatste trend is. De natuur trend is nog steeds heel actueel, botanische prints gecombineerd met allerlei dieren. Dit kan variëren van vosjes (ja, nog steeds) tot hertjes en ook de tijgers, leeuwen en beren passen met hun prachtige kleuren helemaal bij dit thema.


Wij kwamen deze té leuke musthaves tegen die niet mogen ontbreken op het verlanglijstje voor een herfst kindje. De geweldige Bengal Sweater is onze favoriet! (zouden ze die misschien ook voor mama's maken?) Voor onze kaartjes halen we ook heel veel inspiratie uit de seizoenen en de natuur, wat resulteert in een aantal nieuwe geboortekaartjes in herfst tinten. Wil je een geboortekaartje in herfst thema dan kun je die eenvoudig op de site vinden: kies in het hoofdmenu voor Geboortekaartjes -> alle geboortekaartjes. Vervolgens kies je in het menu aan de linkerzijde voor het filter "herfst" et voilá een overzicht van alle herfst geboortekaartjes!

 

  • Dierenkop abstract Hert
  • Witlof for Kids hydrofiele doek Beleaf
  • Wubbanub speenknuffel vos
  • Liewood badcape konijn okergeel
  • Nijntje corduroy bruin

 

REACTIES

Er zijn geen reacties beschikbaar.

PLAATS EEN REACTIE

Je emailadres zal niet getoond worden bij je reactie.