Meest gestelde vragen

Type hier je vraag:
Gerelateerde vragen over Proefkaartjes bestellen
- Wat is de actiecode voor de gratis proefkaartjes?

Met code PRF02 kun je 2 gratis proefkaartjes bestellen.


- Hoeveel gratis proefkaartjes mag ik bestellen?

Met code PRF02 kun je 2 gratis gepersonaliseerde proefkaartjes bestellen. Zo kun je de kwaliteit en de kleuren van de kaartjes goed beoordelen. Je kunt twee verschillende kaartjes bestellen óf je kunt er voor kiezen om je kaartje op twee verschillende papiersoorten te bestellen.


- Hoe bestel ik een proefkaartje?

Heb je een mooi kaartje uitgekozen? Maak deze dan op met je eigen tekst en sla hem op. Klik op controleer & bestel en vervolgens op Proefkaart bestellen. Selecteer het gewenste aantal en de papierkwaliteit. Klik op Ga naar betalen vul je naw-gegevens in en de code (PRF02) voor 2 gratis proefkaartjes.


- Hoeveel proefkaartjes kan ik bestellen?

Je kunt zoveel proefkaartjes bestellen als je wilt. De eerste 2 proefkaartjes zijn gratis en kun je bestellen met code PRF02. Wil je meer proefkaartjes dan kosten die € 2,60 per kaartje (+ eventuele toeslag luxere papiersoort) + € 0,64 voor de postzegel.


- De kleur van mijn 1e proefkaart wijkt af van de 2e proefkaart

Iets kleurverschil is het gevolg van het drukken op verschillende momenten. De drukpers is gevoelig voor veel omgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid. De kleurverschillen moeten wel binnen een bepaalde tolerantie vallen.
Ook de papiersoort heeft invloed op de kleur: zo zal een kaartje op Standaard Mat papier van kleur verschillen met hetzelfde kaartje maar dan gedrukt op Metallic of Luxe wit.
Controleer dus eerst of de kaartjes op dezelfde papiersoort zijn gedrukt als de proefkaart.
Is het verschil extreem, stuur ons dan per mail een duidelijke foto van de 2 kaartjes naast elkaar. Wij zullen het kleurverschil dan beoordelen en nemen dan contact met je op.

Meest gestelde vragen

IK WIL MEER WETEN OVER

Geen antwoord op je vraag gevonden?

Bel of mail ons. Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

TELEFOON
010 - 2266554
E-MAIL
info@tsjip.nl