Levertijden

 

Geboortekaartjes

Bij bestelling voor 12.00 uur op werkdagen (ma-vrij) worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden.
De proefkaarten worden met brievenbuspost verzonden en zijn binnen enkele dagen in huis.
De oplages worden als pakketpost met DHL of PostNL verzonden en zijn meestal de volgende dag in huis. Je ontvangt per mail een Track & Trace code zodat je de zending kunt volgen. Echter zodra wij het pakket hebben overgedragen aan de pakketdienst hebben wij geen controle meer over de levering.
We bezorgen ook op zaterdag. Geef je de bestelling op vrijdagmiddag na 12.00 uur of gedurende het weekend door, dan worden de kaartjes de maandag daarop gedrukt en verstuurd. Je ontvangt ze dan dinsdag.

Rondom feestdagen (Kerst, Pasen, Hemelvaartdag etc.) is het extra druk, dan kan het voorkomen dat het pakket een dag later geleverd wordt.

Wij hebben geen vakantiesluiting maar op nationale feestdagen wordt niet gedrukt en verzonden.

 

Vooruit bestelde enveloppen

De enveloppen kun je ook vooraf bestellen; handig als je op tijd wilt beginnen met het schrijven van de adressen.

Envelop bestellingen die voor 12.00 uur binnen zijn (op werkdagen) worden dezelfde dag verzonden en zijn doorgaans de volgende dag in huis.

Je ontvang een Track & Trace code zodat je de zending eenvoudig kunt volgen.

 

Adresetiketten

Bestel je de etiketten vooraf (eventueel in combinatie met enveloppen en/of sluitstickers) dan is de levertijd ca. 2 tot 3 werkdagen

Bestel je de etiketten gelijktijdig met de oplage geboortekaartjes dan worden de etiketten dezelfde dag gedrukt en samen met de geboortekaartjes verzonden.

 

Sluitstickers

Bestel je de sluitstickers vooraf (eventueel in combinatie met enveloppen en/of adresetiketten) dan is de levertijd ca. 2 tot 3 werkdagen.

Bestel je de sluitstickers gelijktijdig met de oplage geboortekaartjes dan worden de sluitstickers dezelfde dag gedrukt en apart verzonden.

 

Canvas

Ongeveer 1 week na ontvangst van je bestelling.

 

Vragen?

Neem dan contact met ons op via het meldcentrum in je account of per mail.

Bellen kan natuurlijk ook, op werkdagen (ma-vrij) van 09.00 uur tot 17.00 uur.