Originele geboortekaartjes

Origineel geboortekaartje


Ben jij druk bezig met de voorbereidingen op de komst van je kindje? Dan is het tijd om rustig online een geboortekaartje uit te kiezen. In de unieke collectie van Tsjip Geboortekaartjes vind je vast een origineel geboortekaartje voor jouw zoon of dochter! Op deze pagina vind je moderne, lieve, stoere, romantische en hippe geboortekaartjes. Voor welk kaartje kies jij?

 

Maak je aankondiging feestelijk

Heb je de kinderkamer al ingericht en de eerste babykleertjes al gekocht? Terwijl je hier druk mee bezig bent geweest, kan je je nu rustig gaan richten op het uitzoeken van een geboortekaartje. Laat je inspireren door het grote assortiment van Tsjip Geboortekaartjes. Er zijn tal van mogelijkheden: van moderne tot romantische geboortekaartjes.

 

Originele kaartjes voor jongetjes en meisjes


Zit je op een roze wolk, omdat je een meisje verwacht? Zoek je een stoer geboortekaartje voor een jongetje? Of houd jij het graag spannend en weet je nog niet welk geslacht je kindje heeft? Je hebt in ieder geval enorm veel keuze. Wanneer jij een lief kaartje hebt gevonden voor een meisje en een stoer kaartje voor een jongetje, dan kan je deze beiden opmaken en opslaan in je account. Na de geboorte kan je snel je gekozen originele geboortekaartje bestellen!

 

Geboortekaartjes volgens de laatste trends – Originele geboortekaartjes


Wij van Tsjip Geboortekaartjes zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van geboortekaartjes en designs. Elke week kan jij weer nieuwe kaartjes vinden die aansluiten op de actuele trends. Ben jij nog in de inspiratie-fase of heb je al een idee hoe jouw kaartje eruit moet zien? Met de unieke collectie ben je in ieder geval verzekerd van een origineel geboortekaartje!

 

Jouw eigen ontworpen geboortekaartje


Heb jij wensen, ideeën of verwachtingen van je geboortekaartje? Wij helpen je graag met jouw eigen design! Onze ontwerpster, Lolita Blancke, denkt graag met je mee. Eenvoudige aanpassingen of enkele toevoegingen kunnen vaak zonder extra kosten worden uitgevoerd. Wil jij je eigen ontwerp graag op papier zetten? Dan maken wij een offerte voor je op. Ook voor advies kan je altijd bij ons terecht. Samen met jou realiseren we een mooi kaartje op maat!


Kies de mooiste papiersoort bij jouw originele geboortekaartje


Naast de stijl, de kleuren en de tekst op je kaartje, kan jij ook zelf bepalen op welke papiersoort je jouw geboortekaartje wilt laten drukken. Er is keuze uit zes verschillende papiersoorten, namelijk standaard mat, luxe wit, metallic, klassiek wit, extra dik of klassiek extra dik. Wij geven je graag advies over de papiersoort die het beste bij jouw originele geboortekaartje past!

 

Bestel vandaag nog je originele geboortekaartjes!


Heb jij je perfecte kaartje gevonden? Dan is het tijd om te bestellen. Om er zeker van te zijn dat jouw kaartje echt helemaal naar jouw smaak is, kan je twee proefkaartjes bestellen met de kortingscode PRF02.