Nieuwe geboortekaartjes

Iedere week nieuwe unieke geboortekaartjes


Ontwerpster Lolita Blancke krijgt elke dag weer inspiratie voor het ontwikkelen van nieuwe geboortekaartjes. Of het nou tijdens wandeling met de hond is of door een bezoek aan een beurs waar de nieuwste trends worden gepresenteerd, Lolita weet keer op keer weer te verassen met nieuwe, vrolijke, hippe, stoere en originele geboortekaartjes. Op deze manier blijft de collectie groeien en wordt deze wekelijks uitgebreid met nieuwe lieve geboortekaartjes.

 

Geboortekaartjes met een speciale herinnering


Als je op zoek bent naar lieve en unieke geboortekaartjes voor meisjes, jongens of tweelingen, dan ben je bij Tsjip geboortekaartjes aan het juiste adres. Door de unieke ontwerpen wordt de geboorte van jullie kindje nog specialer. Zoek, selecteer en maak vervolgens je eigen originele geboortekaartje in een handomdraai. Een uniek geboortekaartje van Tsjip bezorgt je voor altijd een speciale herinnering.

 

Je unieke geboortekaartjes laten ontwerpen


Mocht jullie unieke of lieve geboortekaartje er niet bijzitten, dan kun je eenvoudig contact opnemen om jouw specifieke wensen en ideeën te bespreken. Lolita informeert je graag over de mogelijkheden voor een geboortekaartje op maat, zodat jullie kleine spruit een geboortekaartje zal krijgen dat voor altijd een mooie herinnering zal blijven.