Geboortekaartje zusje

 

Geboortekaartje voor een zusje


Ben jij in verwachting van een tweede kindje en wordt het een meisje? Hoera! Jouw zoontje of dochtertje krijgt een zusje! Dit blije nieuws is voor het hele gezin speciaal.
Waarschijnlijk ben je al bezig om jullie oudste spruit voor te bereiden op de komst van zijn of haar zusje en betrek je ze bij de voorbereidingen zoals het uitkiezen van een geboortekaartje.
Tsjip Geboortekaartjes heeft een unieke collectie geboortekaartjes voor een broertje of een zusje. Kijk snel verder op deze pagina en kies een prachtig kaartje uit!

 

Iedereen is blij, er komt een zusje bij!


Jouw zoon of dochter krijgt versterking; hij of zij wordt een grote broer of zus! Hoe leuk is het dan om een ontwerp te kiezen waarbij je oudste kind ook een belangrijke rol vervult.
Vaak zijn ze super trots en voelen ze zich heel speciaal!

 

Uniek geboortekaartje voor een zusje


Het grote assortiment van Tsjip Geboortekaartjes heeft tal van kaartjes voor de geboorte van een zusje. Wil jij een geboortekaartje in klassieke stijl of kies je voor een hip kaartje? Een schattige kaartje met olifantjes of een trendy kaartje waarop de silhouetten van jouw kindje(s) zijn afgebeeld?

 

Welke kleur kies jij voor jouw geboortekaartje zusje?


De kleur roze wordt nog altijd veel gekozen voor een geboortekaartje voor een meisje. Ga jij liever voor stoer of modern? Denk dan eens aan een hippe kleur, zoals groen of okergeel. De achtergrondkleuren van de silhouet kaartjes zijn eenvoudig zelf aan te passen. Uit onze uitgebreide beeldbank kun je een keuze maken voor een silhouet dat het beste past bij de samenstelling van jouw gezin. Zo maak je het kaartje heel persoonlijk en uniek!

 

Snelle levering


Je hoeft niet lang te wachten op jouw geboortekaartjes. Bestel op werkdagen voor 12.00 uur de oplage en deze wordt dezelfde dag nog verzonden. De oplages worden via pakketpost van DHL of PostNL verzonden. Zij zorgen ervoor dat jij de kaartjes zo snel mogelijk in huis hebt!

 

Bestel nu een proefdruk


Heb jij een prachtig geboortekaartje voor een zusje gevonden? Wil jij er zeker van zijn dat het kaartje helemaal naar je zin is? Bestel dan nu een proefdruk met de kortingscode PRF02 en ontvang twee gratis proefkaartjes.