Geboortekaartje 2e kind

Geboortekaartje voor je 2e kindje


Ben jij voor de tweede keer in verwachting van een wondertje? Wat leuk, jouw kindje krijgt er een broertje of zusje bij! Kondig je kleintje aan met een speciaal geboortekaartje voor een 2e kind!

 

Hoera! Een tweede kindje


Jouw gezin wordt weer uitgebreid en daar ben je onwijs gelukkig mee! Je eerste kindje er een zusje of een broertje bij en dat is natuurlijk erg bijzonder.
Een geboortekaartje voor een 2e kind is dan een leuke manier om de geboorte van jouw kleintje aan te kondigen. Jullie oudste kindje wordt er helemaal bij betrokken en dit kun je natuurlijk ook nog terug laten komen in de tekst op het geboortekaartje of in een leuk gedichtje.

 

Een uniek geboortekaartje voor jullie tweede kleintje


Het uitzoeken van een geboortekaartje voor je eerste kindje was misschien lastiger dan gedacht. Gelukkig heb je toen al veel inspiratie opgedaan en weet je nu waarschijnlijk al beter wat je wilt. Het geboortekaartje voor jullie 2e kind moet uiteraard net zo bijzonder zijn als het eerste! Wil je een kaartje dat aansluit op het geboortekaartje van je eerste kindje of kies je voor een uniek geboortekaartje voor jullie 2e kind? Tsjip Geboortekaartjes heeft een groot assortiment aan originele geboortekaartjes, zodat jij gegarandeerd weer een kaartje kunt vinden dat helemaal bij jullie past!

 

Hippe of lieve geboortekaartjes


Tsjip Geboortekaartjes heeft de liefste, hipste en stoerste geboortekaartjes voor jouw wondertje! Ga jij voor schattige konijntjes of kies je een modern zwart-wit model? Wil jij een strakke lay-out of een romantisch, fleurig ontwerp? Van pastel roze tot stoer blauw; er is heel veel mogelijk!

 

Een eigen ontwerp voor het geboortekaartje voor een 2e kindje


Heb jij al goed nagedacht over een geboortekaartje voor de komst van je tweede kindje? Kan je geen passend ontwerp vinden? Wij zorgen ervoor dat jouw ideeën worden omgezet in een prachtig ontwerp. Ga in gesprek met onze ontwerpster en ontdek de mogelijkheden! Zo realiseren wij een kaartje naar jouw wensen en ideeën en maak jij een uniek en eigen geboortekaartje.

 

Altijd snelle levering!


Bij bestelling op werkdagen voor 12.00 uur wordt de oplage kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Wil je zeker weten dat het kaartje dat je hebt gekozen naadloos op jouw wensen en verwachtingen aansluit? Bestel dan eerst een proefdruk. Met de kortingscode PRF02 en mag je gratis 2 proefkaartjes bestellen!