Geboortekaartje 1e kind

 

Geboortekaartje voor je 1e kindje – welke kaart kies jij?

 

Ben jij voor het eerst in verwachting? Gefeliciteerd! Om iedereen straks te laten weten dat jouw baby is geboren, heb je een geboortekaartje nodig. Tsjip Geboortekaartjes heeft een unieke collectie geboortekaartjes. Zo kies jij makkelijk dát ene kaartje dat echt past bij jouw kindje. Laat je verrassen door de originele geboortekaartjes van Tsjip!

 

Eerste kindje


Een eerste kindje is altijd extra spannend. Je hoofd loopt om met wat je allemaal moet doen en regelen. Uitkiezen van kleertjes, inrichting kinderkamer en naar zwangerschapsyoga. En niet vergeten: de geboortekaartjes van je eerst geborene uitkiezen. Gelukkig is er Tsjip Geboortekaartjes. Die helpt jou een passend geboortekaartje te vinden!

 

Eerste geboortekaartje

 

De geboorte van jouw kindje is een hele happening! Een bijzondere gebeurtenis die je graag wilt vieren met je vrienden en familie. Dus delen dat mooie nieuws! Met een geboortekaartje laat je iedereen weten dat jouw wondertje is geboren. Of je nou een lief, schattig, stoer, hip of juist klassiek geboortekaartje zoekt, je vindt het bij Tsjip Geboortekaartjes.

 

Eigen ontwerp

 

Een geboortekaartje voor je eerste kindje uitzoeken, is nog best een klus. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden op Tsjip Geboortekaartjes.nl. Of je nu al weet hoe het ontwerp van het geboortekaartje eruit moet zien of juist helemaal niet, wij helpen je. Onze ontwerpster komt graag met jou in gesprek. Zo ben jij verzekerd van een origineel, eigen ontworpen geboortekaartje.

 

Keuze voor een geboortekaartje

 

Je hebt het volmaakte ontwerp van jouw geboortekaartje gevonden, super! Na het ontwerp is het tijd om de papiersoort te kiezen. Van luxe wit tot metallic tot klassiek, keuze genoeg. Om zeker te weten dat de papiersoort bij jouw ontwerp past, bieden we proefdrukken. Bestel nu twee gratis proefkaartjes met kortingscode PRF02 en ontvang binnen enkele dagen de proefjes thuis!

 

Geboortekaartje bestellen

 

Het geboortekaartje voor je eerste kindje is een feit! Leuk! Bestellen gaat heel simpel. En als je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, worden de kaartjes dezelfde dag gedrukt en verzonden. Bestel hier je geboortekaartjes.