Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF02

Aantal producten per pagina:

Hippe geboortekaartjes

Vorige 1 2 ... 4

Onze selectie hipste geboortekaartjes!

In onze collectie hippe geboortekaartjes verwerken we actuele trends en kleuren. Een kaartje uit deze collectie is zeker "helemaal van nu"!

 

Lees meer
Hippe geboortekaartjes

Hippe geboortekaartjes voor jouw baby

Kondig de geboorte van je baby aan op jouw manier! Ben je ook weg van de laatste zwart-wit trend of de botanische trend? Tsjip let altijd goed op de bestaande en nieuwe trends en daarom zijn de geboortekaartjes van Tsjip gegarandeerd “on trend”! Neem nu een kijkje op deze pagina en ontdek de vele hippe kaartjes in onze unieke collectie. De ontwerpen kunnen worden gedrukt op 6 prachtige papiersoorten. Bestel een gratis proefdruk en beoordeel het zelf!

 

Hippe geboortekaartjes die helemaal in zijn

Het kiezen en ontwerpen van een geboortekaartje is natuurlijk superleuk! Wel kan het lastig zijn om een keuze te maken; voor welke stijl kies je en welk kaartje past bij jullie en bij de naam van je baby? We helpen je graag om hét kaartje te vinden dat bij jullie past! De hippe geboortekaartjes op deze pagina geven een indruk van wat er op dit moment helemaal in is. Elke week komen er nieuwe geboortekaartjes bij op onze site. In de kaartjes worden actuele kleuren, thema’s en stijlen verwerkt. Zo weet je zeker dat de kaartjes volgens de laatste trends zijn!

 

Kies uit onze brede collectie

Het grote assortiment van Tsjip Geboortekaartjes biedt zoveel keus dat er waarschijnlijk wel een kaartje bij zit in jouw persoonlijke stijl. Via de handige ontwerptool kun je eenvoudig de teksten opmaken en heb je keuze uit verschillende lettertypes. Om het nog persoonlijker te maken kun je beelden toevoegen uit de uitgebreide beeldbank. Kleine aanpassingen aan het ontwerp kunnen wij zonder extra kosten voor je uitvoeren.

 

Zelf hippe geboortekaartjes ontwerpen

Ben je zelf creatief en handig met de editor, dan ga je natuurlijk voor een eigen ontwerp! Leef je lekker uit en kies je formaat, achtergrond, kleuren en voeg illustraties uit de beeldbank toe. Als kers op je beschuit met muisjes kan je ook een eigen foto toevoegen van jullie kleine wondertje!

 

Heb jij hippe ideeën?

Zit jij boordevol ideeën voor hippe geboortekaartjes, maar kan je deze niet goed uitvoeren? Laat het weten! Onze ontwerpster werpt graag een blik op jouw ideeën en kijkt samen met jou wat er mogelijk is. We kijken eerst of we voor jou een nieuw ontwerp op de site kunnen plaatsen. Zo niet, dan gaan we voor slechts € 20,- voor je aan de slag om het gewenste resultaat te behalen! Wil je een geheel nieuw of eigen ontwerp? Wij maken een offerte op maat voor je op. Meer weten over de mogelijkheden? Hier vind je meer informatie over een geboortekaartje op maat.

 

Ga voor modern met deze hippe geboortekaartjes

In deze collectie vind je een overzicht van zwart/witte geboortekaartjes, botanische geboortekaartjes, geboortekaartjes met handlettering of silhouetten.
Helemaal van nu!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code