Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF02

Aantal producten per pagina:

Tweeling geboortekaartjes

Is er een tweeling op komst? Ook voor tweelinggeboortekaartjes kun je bij Tsjip terecht. Ons assortiment geboortekaartjes voor een tweeling geeft je een keuze aan trendy pastelkleuren en stoere figuurtjes. Wordt het een geboortekaartje met lieve konijntjes of wil je toch liever een stoer kaartje waarop het eerste babywasje wordt gepresenteerd aan de waslijn? Alles is mogelijk, er is voor iedereen wel een passend kaartje te vinden. Heb je een uniek geboortekaartje gevonden dat naar wens is? Maak het dan af door foto’s, gedichtjes of eigen teksten toe te voegen.

 

Geboortekaartjes voor tweelingen op maat gemaakt

Mocht het unieke geboortekaartje voor jullie tweeling er niet bij zitten of heb je juist specifieke ideeën of wensen? Laat het ons dan weten. Ook als je een lief geboortekaartje hebt gezien in één van onze andere collecties, dan is het voor ons vaak mogelijk om het geboortekaartje aan te passen tot een uniek geboortekaartje voor een tweeling.

Lees meer
Tweeling geboortekaartjes

Geboortekaartje voor een tweeling – dubbel zo leuk!

Je bent in verwachting van een tweeling, twee keer zo leuk! En je hebt twee keer zoveel nodig. Goed nieuws, je hebt maar één geboortekaartje nodig. Tsjip Geboortekaartjes heeft een originele collectie kaartjes met altijd een passend geboortekaartje voor jouw tweeling.

 

Is jouw geboortekaartje tweeling voor jongens of meisjes?

Krijg jij twee jongetjes of twee meisjes? Of een jongen en een meisje. Tsjip Geboortekaartjes heeft voor iedere tweeling een uniek kaartje. Wil jij bijvoorbeeld een roze tintje voor twee meisjes of juist iets stoers voor jongetjes? Of wat dacht je van een gewoon superlief kaartje voor een jongetje én een meisje? Welk geboortekaartje je ook voor je tweeling wil, Tsjip Geboortekaartjes heeft altijd een passend exemplaar voor jouw tweeling.

 

Geboortekaartje tweeling op maat

Heb jij een eigen idee voor het geboortekaartje? Samen met de ontwerpster van Tsjip Geboortekaartjes wordt er een geboortekaartje ontworpen die volledig aansluit op jouw wensen. Ben je zeker van een uniek geboortekaartje voor jouw tweeling!

 

Zo ziet jouw geboortekaartje tweeling eruit!

Als je ontwerp van het geboortekaartje klaar is, wordt het tijd om het in real life te zien. Tsjip Geboortekaartje biedt je gratis twee proefkaartjes aan. Kies de papiersoort die het beste past bij jouw geboortekaartje en vraag de proefkaartjes aan met kortingscode PRF01. Zo weet jij zeker dat het geboortekaartje voor je tweeling aan jouw wensen voldoet.

 

Ontvang snel je geboortekaartjes!

Snel jouw unieke geboortekaartje ontvangen? Dat kan! Bij Tsjip Geboortekaartjes worden jouw geboortekaartjes na bestelling (voor 12.00 uur op werkdagen) nog dezelfde dag verzonden. Via DHL of PostNL ontvang je ze bijna altijd al de volgende dag op het door jouw opgegeven adres.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code