Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF01

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes voor tweelingen

Is er een tweeling op komst? Ook voor tweelinggeboortekaartjes kun je bij Tsjip terecht. Ons assortiment geboortekaartjes voor een tweeling geeft je een keuze aan trendy pastelkleuren en stoere figuurtjes. Wordt het een geboortekaartje met lieve konijntjes of wil je toch liever een stoer kaartje waarop het eerste babywasje wordt gepresenteerd aan de waslijn? Alles is mogelijk, er is voor iedereen wel een passend kaartje te vinden. Heb je een uniek geboortekaartje gevonden dat naar wens is? Maak het dan af door foto’s, gedichtjes of eigen teksten toe te voegen.

 

Geboortekaartjes voor tweelingen op maat gemaakt

Mocht het unieke geboortekaartje voor jullie tweeling er niet bij zitten of heb je juist specifieke ideeën of wensen? Laat het ons dan weten. Ook als je een lief geboortekaartje hebt gezien in één van onze andere collecties, dan is het voor ons vaak mogelijk om het geboortekaartje aan te passen tot een uniek geboortekaartje voor een tweeling.

Lees meer
Geboortekaartjes voor tweelingen
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code