Verberg filters
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF02

Aantal producten per pagina:

Ontwerp je eigen geboortekaartjes

Tsjip geboortekaartjes biedt je de mogelijkheid om je eigen unieke geboortekaartje te ontwerpen. Het ontwerpen van een geboortekaartjes is nog nooit zo eenvoudig geweest. Laat je eerst rustig inspireren door de vele unieke geboortekaartjes van Tsjip geboortekaartjes. Kies vervolgens eerst het formaat van een geboortekaartje en start daarna direct met ontwerpen. Onze speciale ontwerptool stelt iedereen in staat om een eigen uniek geboortekaartje te ontwerpen.

Je eigen geboortekaartje in 4 stappen

Stap 1: Kies een formaat
Stap 2: Ontwerp je eigen unieke geboortekaartje
Stap 3: Sla je ontwerp op
Stap 4: Controleer je ontwerp en bestel

 

Geboortekaartje met een extra persoonlijk tintje

Hoe mooi is het dat jij straks geboortekaartjes verstuurt die jezelf hebt ontworpen? Het ontwerpen van een eigen geboortekaartje is door de speciale tool van Tsjip geboortekaartjes eenvoudig en snel te realiseren. Mocht je hulp toch nodig hebben of vragen hebben? Ontwerpster Lolita Blancke en haar team staan graag voor je klaar om je te helpen en te adviseren bij je eigen unieke creatie. Succes en veel plezier!

Lees meer
Ontwerp je eigen geboortekaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code