Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF01

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes voor meisjes

Vorige 1 2 3 ... 8 Volgende

In voorbereiding op de geboorte van je kindje is niets zo leuk als het uitzoeken van een passend geboortekaartje. Ben je zwanger van een meisje? Bij Tsjip geboortekaartjes vind je de unieke en lieve geboortekaartjes om de geboorte van jullie kleine meid te vieren.

 

Originele, hippe, stoere of lieve geboortekaartjes

Ons assortiment geboortekaartjes voor een meisje geeft je een ruime keuze aan kaarten. Ben je op zoek naar een lief, vintage, origineel, retro, vrolijk, stoer of juist lief kaartje? Tsjip heeft diverse soorten kaarten in het assortiment, zodat er altijd wel een kaartje te vinden is die past bij jouw stijl. Denk bijvoorbeeld aan trendy pastelkleuren zoals zalm- en perzik roze tinten. De lieve kaartjes worden iets stoerder in combinatie met kraftkarton en accenten van hout. Of denk aan geboortekaartjes met dieren erop; een kaart met een olifant, uil of vos erop past helemaal binnen de trend van nu. Door eigen teksten, foto’s of gedichtjes toe te voegen maak je uiteindelijk het unieke geboortekaartje compleet en naar eigen wens af.

 

Geboortekaartjes voor meisjes op maat gemaakt

Mocht het unieke geboortekaartje voor jouw dochter er niet bij zitten of heb je juist specifieke ideeën of wensen? Bij Tsjip is het ook mogelijk om het geboortekaartje speciaal op maat te laten maken. Neem contact op met ontwerpster Lolita Blancke. Zij brengt alle wensen in kaart en zal je laten weten welke mogelijkheden er zijn.

Lees meer
Geboortekaartjes voor meisjes

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code