Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF02

Aantal producten per pagina:

Kraamkaartjes

Unieke kraamkaartjes voor een geslaagde babyborrel

Heb je al een mooi geboortekaartje uitgezocht bij Tsjip geboortekaartjes? Bestel dan er dan direct een uniek kraamkaartje bij! Nodig al je familie en vrienden uit voor het kraamfeest van jullie pasgeboren zoon of dochter. Geen losse kraamvisite, maar al het bezoek in één keer over de vloer. Een kraamfeest of babyborrel is helemaal van deze tijd en wordt steeds vaker georganiseerd. Het is alleen wel de bedoeling dat je de mensen hiervoor uitnodigt en daarbij biedt Tsjip een helpende hand met originele kraamkaartjes.

 

Bestel een kraamkaartje bij het geboortekaartje

Kraamkaartjes zijn alleen te bestellen in combinatie met de geboortekaartjes en worden tegelijkertijd geleverd. Tjip geboortekaartjes heeft een ruim assortiment unieke kraamkaartjes, die je perfect kunt gebruiken als uitnodiging voor een kraamfeest. Onze leuke collectie kaarten zijn ontworpen door ontwerpster Lolita Blancke en bestaan uit hippe, stoere, trendy, vintage en lieve kraamkaarten. Zit het kraamkaartje er toch alsnog niet bij? Geen probleem… Tsjip kan je helpen je eigen kraamkaart te ontwerpen!

Lees meer
Kraamkaartjes
< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code