Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF01

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes voor jongens

Vorige 1 2 3 ... 8 Volgende
Geboortekaartjes voor jongens


Ben je in verwachting van een zoon? Bij Tsjip geboortekaartjes vind je unieke geboortekaartjes voor een jongen. Ons ruime assortiment jongenskaartjes bestaat uit lieve geboortekaartjes, maar ook voor stoere, hippe, romantische of juist nostalgische kaartjes kun je bij Tsjip terecht. We hebben geboortekaartjes in kleuren als blauw en groen, maar denk ook aan zachte pasteltinten. De lieve kaartjes worden extra stoer in combinatie met bijvoorbeeld kraftkarton en een accent van hout. Of wat dacht je van een geboortekaartje met een auto, vliegtuig of trein? Het geboortekaartje is vervolgens helemaal naar wens samen te stellen op basis van de gegevens van jouw kleine jongen.

Geboortekaartjes voor jongens op maat gemaakt

Mocht het unieke geboortekaartje voor jouw zoon er niet bij zitten of heb je juist specifieke ideeën of wensen? Dan kun je contact opnemen met de ontwerpster Lolita Blancke. Lolita luistert aandachtig naar je wensen en informeert je graag over de mogelijkheden die er zijn. Tsjip zorgt er uiteindelijk voor dat jullie een uniek en origineel geboortekaartje zullen ontvangen dat aan jullie wensen voldoet!

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code