Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF02

Aantal producten per pagina:

Geboortekaartjes jongen

Vorige 1 2 ... 8

Geboortekaartje voor een jongen - welke kies jij?

Ben jij in verwachting van een jongetje? Dan ben je hier voor geboortekaartjes aan het juiste adres! Tsjip Geboortekaartjes heeft de liefste, stoerste en leukste geboortekaartjes voor jouw zoon. In ons brede assortiment vind je vast een kaartje dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Heb je zelf wensen of ideeën? Laat het ons weten, dan onderzoeken we samen met jou de mogelijkheden om het kaartje van je dromen te realiseren!

Lees meer


Unieke jongens geboortekaartjes

De geboorte van een baby is altijd een bijzondere gebeurtenis. Je hebt al 9 maanden naar dit moment uitgekeken en misschien lang nagedacht over een naam die bij jouw zoontje zal passen. Er zijn zoveel leuke namen wat het maken van een keuze nog lastiger maakt! Uiteindelijk zijn jullie eruit hoe jullie zoon gaat heten en laat de bevalling niet lang meer op zich wachten. Het is tijd voor het kiezen van geboortekaartjes! Tsjip Geboortekaartjes heeft een unieke collectie geboortekaartjes, zodat er altijd iets tussen zit wat bij jouw zoontje - en zijn naam - past!

 

Een origineel babykaartje voor jullie zoon

Wil jij een geboortekaartje dat anders dan anders is? Tsjip heeft een enorme collectie aan geboortekaartjes voor jouw zoontje. Door elke week nieuwe geboortekaartjes aan het assortiment toe te voegen die aansluiten op de nieuwste trends, ben je gegarandeerd van een hip geboortekaartje! Neem regelmatig een kijkje op onze website en blijf up-to-date!

 

Geboorteaankondiging voor een jongen in alle kleuren

De geboortekaartjes voor jongens zijn al lang niet meer beperkt tot babyblauw. Een veel gebruikte kleur op dit moment is groen, variërend van mintgroen tot vergrijsd groen. Dit is trouwens ook een hele populaire kleur voor een geboortekaartje voor meisjes. Ook geel maakt een comeback, wat dacht je van okergeel in combinatie met een mooie donkergroene kleur. Pasteltinten zijn tijdloos en combineren heel mooi met de nieuwe Watercolour trend. De keuze is ruim. Heb jij al een favoriete kleur voor een geboortekaartje voor jongens?

 

Geboortekaartje voor een jongen: maak het kaartje eigen

Heb je last van slapeloze nachten, omdat je nergens het geboortekaartje kunt vinden dat bij jouw ideeën past? Wij adviseren jou hier graag in!  Wij kijken graag met je mee om zo tot een heel persoonlijk geboortekaartje te komen dat aansluit op jouw wensen en ideeën. Samen kunnen we een prachtig ontwerp realiseren!

 

Geboortekaartjes voor uw zoon bestellen

Heb jij het perfecte jongenskaartje gevonden? Dan is het tijd om te bestellen. De geboortekaartjes voor jouw zoon heb je snel in huis! Als je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, worden de geboortekaartjes dezelfde dag nog verwerkt. Wil jij zeker weten of het geboortekaartje aan jouw wensen voldoet? Bestel dan nu een gratis proefdruk zodat je de prachtige kwaliteit van de mooie papiersoorten zelf kunt beoordelen.

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code