Verberg filters
Geboortekaartjes
Thema
Seizoen
Collecties
Formaat
Kleuren
Enveloppen kleur
Enveloppen formaat

Bestel 2 gratis proefkaartjes

met de code: PRF01

Aantal producten per pagina:

Alle geboortekaartjes

Vorige 1 2 3 ... 16 Volgende

Groot assortiment unieke en lieve geboortekaartjes

Wie op zoek is naar lief, stoer, vrolijk of origineel geboortekaartje is bij Tsjip aan het juiste adres! Zo kun je zoeken op collectie, thema, seizoen of kleur. Op deze manier vind je precies het geboortekaartje dat aansluit bij wat jullie in gedachten hebben! Als je jouw unieke geboortekaartje hebt gevonden, kun je de tekst van het kaartje vervolgens op een eenvoudige manier opmaken en opslaan in je account.

Lees meer
Alle geboortekaartjes


Unieke geboortekaartjes voor meisje en jongens

Weet je nog niet of je een jongen of een meisje krijgt? Dat is geen probleem, want daar heeft Tsjip een oplossing voor bedacht. Kies zowel een geboortekaartje voor een jongen als een geboortekaartje voor een meisje en sla allebei de geboortekaartjes vervolgens op in je account. Je kunt nu beide kaartjes naar wens opmaken. Daarbij kun je kiezen uit verschillende soorten lettertypes, je kunt de tekst verplaatsen en de kleur van de tekst aanpassen naar wens. Tot slot kun je het unieke geboortekaartje afmaken door beelden en/of icoontjes uit onze beeldbank toe te voegen. Bij een deel van de kaarten van Tsjip is zelfs de complete lay-out aanpasbaar, waardoor je een eigen en persoonlijk geboortekaartje kunt ontwerpen. Als je het kaartje hebt opgemaakt, bestel dan met de kortingscode (PRF01) twee gratis proefkaartjes. Dan kun je vooraf eerst de kwaliteit van het drukwerk en de papiersoort beoordelen. Zodra de kleine is geboren kun je de definitieve jongens- of meisjeskaart selecteren en de laatste gegevens aanpassen.

 

Je eigen unieke geboortekaartjes laten ontwerpen

Wil je nog graag aanpassingen doorvoeren in het ontwerp, de kleur of heb je speciale wensen of ideeën? Vraag dan een Kaartje op maat aan! Als je kindje eenmaal is geboren, is het heel eenvoudig om via onze website zelf de geboortegegevens aan te passen op het geboortekaartje. Vervolgens kun je via je account aangeven hoeveel geboortekaartjes je wilt ontvangen en is het mogelijk enveloppen en adresstickers te bestellen. Bestel je de geboortekaartjes voor 12.00 uur (op werkdagen), dan worden ze dezelfde dag nog gedrukt en verzonden! Wil je meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

< Terug naar website

Verlanglijstje

Wachtwoord vergeten?

Vul je e-mailadres in

Er wordt een nieuw wachtwoord verzonden naar je e-mail adres. Als je deze e-mail niet meteen ontvangt, controleer dan de map met ongewenste e-mail.

 


 

CAPTCHA code